Thuiscrematie

Dit unieke initiatief geeft u de mogelijkheid om in eigen huis afscheid te nemen en een dienst te houden met uw eigen muziek en eventueel aangevuld met kandelaars en stoelenverhuur en al wat meer nodig is om het zo persoolijk mogelijk te maken.

Het is niet noodzakelijk dat de overledene al die dagen thuis is. Deze kan op de dag zelf naar het woonhuis worden gebracht voor de plechtigheid en later op de dag of avond worden opgehaald. Dat de familie de overledene zelf het woonhuis uitdraagt en in de rouwauto zet, behoort ook tot de mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel wenselijk dat uw huis, kantoor, tuin, kantine of sporthal ruimte voldoende heeft om de familie te kunnen ontvangen en de plechtigheid te houden. Wij kunnen desgewenst zorgen voor stoelen, tafels, catering en geluidsinstallatie om die omgeving te creéren die passend is voor de plechtigheid.

Graag bespreken wij met u persoonlijk van tevoren de uitvaart, de gekozen locatie en nemen het draaiboek met u door, waarbij wij u adviseren over de mogelijkheden.